25 éves születésnapját ünnepli az idén a Citibank Magyarország, az első leányvállalat, amelyet a Citi a Közép- és Kelet-Európa régióban létesített 1985-ben. Az évforduló alkalmából Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az elkövetkező években is azon lesznek, hogy kiemelkedő pénzügyi termékeik és szolgáltatásaik biztosítása mellett továbbra is elkötelezetten támogassák a helyi társadalmi közösségeket céljaik elérésében.


A Citibank Magyarország a Citi globális társadalmi felelősségvállalási stratégiájával összhangban elsősorban a pénzügyi oktatásra, a civilszervezetek és a kisvállalkozások fejlesztésére, valamint az ügyfelek környezettudatosságának építésére fektetik a hangsúlyt.
A 2001 óta a Junior Achievement Alapítvánnyal közösen megvalósított Citibank Pénzügyi Oktatási Iskolatámogatási Program keretében 130 000 diák az ország 310 általános iskolájában tanulhat a pénzügyi oktatási tananyagokból.


A Budapesti Corvinus Egyetemet támogató oktatási programban 2004 óta 1000 egyetemi hallgató vett részt. A Vállalkozások Pénzügyei Tanszéken az oktatás színvonalának növeléséhez citibankos önkéntes szakemberek banki témájú előadás-sorozatával, Esettanulmányi Versennyel és A legjobb végzős hallgató címért folyó versennyel járult hozzá a pénzintézet.


A NESsT nonprofit szakmai szervezettel partnerségben megvalósított Citibank társadalmi vállalkozásfejlesztő programokon 50 civilszervezet és kisvállalkozás vett részt 2007 óta.
Az elmúlt három esztendőben 37 000 facsemete elültetését támogatta a bank a főváros környéki erdőkben az e-számlakivonatra áttért ügyfeleik nevében az Ültessünk fákat a jövőért program keretében.

17 tehetséges fiatal, közgazdasági és pénzügyi szakember tanulhatott tovább a 2002-ben a Citibank Magyarország kezdeményezésére alapított Felkai András Ösztöndíj segítségével.
Több ezer kisgyermek gyógyulásában nyújtott segítséget az 1998 óta zajló országos Citibank Kórháztámogatási Program.

Több száz fiatal, tehetséges magyar komolyzenei zenésznövendék tanulhatott tovább, illetve vehetett részt nemzetközi mesterkurzusokon és versenyeken a Citibanknak a Liszt Ferenc Zeneakadémia Baráti Köre Egyesülettel 2001 óta tartó közös programjának köszönhetően.