Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pályázat civil szervezeteknek a fenntartható tudatformálásért

A Magyar Telekom pályázatot írt ki civil szervezetek részére szemléletformáló programok megvalósításának támogatására, "fenntartható tudatformálás" témakörben. A pályázatok elbírálása során olyan programok kerülnek kiválasztásra, amelyek célja a társadalom minél szélesebb körű megismertetése a fenntartható fejlődés elveivel, koncepciójával, gyakorlati megvalósításának lehetőségeivel. A beérkezett pályázatokkal kapcsolatos végső döntést a Fenntarthatósági Média Klub hozza meg. A pályázat részére a Magyar Telekom hello holnap! kuratóriuma összesen 10 millió forint értékű támogatási keretet bocsátott rendelkezésre. Az egy támogatásra adható minimum összeg 2 millió forint.

0 Tovább

Továbbra is elkötelezett a 25 éves Citibank a hazai közösségek támogatásában

25 éves születésnapját ünnepli az idén a Citibank Magyarország, az első leányvállalat, amelyet a Citi a Közép- és Kelet-Európa régióban létesített 1985-ben. Az évforduló alkalmából Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az elkövetkező években is azon lesznek, hogy kiemelkedő pénzügyi termékeik és szolgáltatásaik biztosítása mellett továbbra is elkötelezetten támogassák a helyi társadalmi közösségeket céljaik elérésében.

0 Tovább

felelősség

blogavatar

Társadalmi felelősséget vállalunk. Akciók, kampányok, a modern, európai értelemben vett szolidaritás. Küldjed, toljad, nyomjuk. Ha olyan.

Utolsó kommentek