A Manchester United stadionjában kapta meg a Puskás - Ferguson - Év Szponzora díjat a Vodafone Magyarország
2010 áprilisában az ír Harry Harron és a brit Simon Saunders 250 kilométeres szaharai futásával teljesítette a Marathon des Sables-t, a világ egyik legnehezebb futóversenyét. A rendkívüli teljesítmény végrehajtásában a Vodafone támogatta őket. A jótékonysági futóverseny segítségével összegyűjtött adományok eredményeként 2010-ben a SOTE II. számú Gyermekklinikája az Alapítvány és a Vodafone jóvoltából létrehozhatta baba-mama részlegét a súlyosan beteg rákos kisgyermekek részére.
Az támogatással a Vodafone elnyerte a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány idei Puskás - Ferguson - Év Szponzora díját. A trófeát dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója Manchesterben, az Old Trafford stadion gyepén 75 000 ezer néző előtt ma vehette át Sir Alex Fergusontól, aki amellett, hogy immáron 25 éve a világ egyik legjobb focicsapatának tartott Manchester United világhírű edzője, egyben a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány tiszteletbeli elnöke is.

A Manchester United stadionjában kapta meg a Puskás - Ferguson - Év Szponzora díjat a Vodafone Magyarország

2010 áprilisában az ír Harry Harron és a brit Simon Saunders 250 kilométeres szaharai futásával teljesítette a Marathon des Sables-t, a világ egyik legnehezebb futóversenyét. A rendkívüli teljesítmény végrehajtásában a Vodafone támogatta őket. A jótékonysági futóverseny segítségével összegyűjtött adományok eredményeként 2010-ben a SOTE II. számú Gyermekklinikája az Alapítvány és a Vodafone jóvoltából létrehozhatta baba-mama részlegét a súlyosan beteg rákos kisgyermekek részére. Az támogatással a Vodafone elnyerte a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány idei Puskás - Ferguson - Év Szponzora díját. A trófeát dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója Manchesterben, az Old Trafford stadion gyepén 75 000 ezer néző előtt ma vehette át Sir Alex Fergusontól, aki amellett, hogy immáron 25 éve a világ egyik legjobb focicsapatának tartott Manchester United világhírű edzője, egyben a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány tiszteletbeli elnöke is.

„Nagyon büszke vagyok a díjra és a Vodafone összes munkatársára, az elkötelezettségükre, amelyet a társadalmi felelősségvállalás és szponzorációs munkák területén mutatnak. Számos különböző stratégiai fontosságú felelősségvállalási projektben veszünk részt a környezetvédelemtől kezdve a fogyatékkal élő emberek munkaerőpiacra való visszatérésének támogatásáig. Folyamatosan arra ösztönözzük munkavállalóinkat, hogy ők is vegyenek részt társadalmi felelősségvállalás programjainkban, ezért úgy gondolom, hogy az áldozatos munkájuknak is elismerése ez a díj”- mondta dr. Beck György.

 

A Vodafone felelősen viselkedő gazdasági szereplőként nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű emberek támogatására. A vállalati felelősségvállalás üzleti stratégiája szerves részét képezi, az elmúlt évtizedben több mint 1 milliárd forint értékű támogatást nyújtott Magyarországon a Vodafone.

A Robert Burns Nemzetközi Alapítvány (RBIF) jótékonysági tevékenységét összekapcsolja a kulturális tapasztalatcserével, célja, hogy a társadalmi felelősségvállalást bevezesse és elterjessze a magyar közéletben. Ehhez érdekes célokat, termékeket, ötleteket ajánl a vállalatoknak.

 

Fotó: MTI