Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jótékonysági felajánlás a hajléktalanok javára

Az elmúlt években az Oltalom Karitatív Egyesület rendszeresen vett részt a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron, ahol a látogatóknak, adományozóknak lehetőségük volt találkozni egymással: hajlékkal rendelkező a hajléktalannal, jobb körülmények között élő a nehezebb sorsúval - néhány emberi szó és forró tea, sütemény, zsíros kenyér mellett. Standunk, az adakozáson túl, alkalmat teremtett az empátia, tolerancia gyakorlására, míg az összegyűlt forintokból segítettük azokat a szegényeket, gyerekeket és felnőtteket, akiknek az ünnepi asztalra nem jutott kenyér.

A szervezők döntése miatt idén azonban kiszorultunk a Vörösmarty térről.

Mégsem kívánjuk feladni ezt a fontos cselekvő missziót, ezért itt, a VIII. kerületben, a Wesley János Lelkészképző Főiskola udvarán rendezzük meg árveréssel egybekötött egynapos karácsonyi vásárunkat.

Kérjük, ajánljon fel egy-egy tárgyat ajándéknak, melyet az árverésen licitre bocsáthatunk.

A tárgyakat a 2012. december 10-ig gyűjtjük a Wesley János Lelkészképző Főiskola portáján, a 1086 Budapest Dankó utca 11. szám alatt. Kérjük, jelezzék a portaszolgálatnak, hogy a december 15-i árverésre szánják adományukat!

December 15-én 10 órától Wesley János Lelkészképző Főiskola udvarán pedig várjuk szeretettel: vásároljon a hallgatóink által készített kézműves munkákból, játékokból, karácsonyi asztal- és ajtódíszekből, kóstoljon sült gesztenyét, forró teát!

14 órakor licitáljon az árverésen régi vagy új ajándék- és dísztárgyakra, lepje meg szeretteit! Ami már biztosan kalapács alá kerül: ezüst gyertyatartó, púdertok, könyvek, ruhák, gyertyák, angyalfigurák. Kikiáltó: Galkó Balázs színművész.

Ha még nem vásárolt szeretteinek ajándékot, nálunk megteheti, a befolyt összeg pedig az Ön adományaként nehézsorsú gyerekeket, hajléktalan felnőtteket segít.

0 Tovább

Hajléktalan ovisoknak gyűjtünk ruhákat

megérdemlik.

3 Tovább

felelősség

blogavatar

Társadalmi felelősséget vállalunk. Akciók, kampányok, a modern, európai értelemben vett szolidaritás. Küldjed, toljad, nyomjuk. Ha olyan.

Utolsó kommentek